Cordia Design

Cordia Design BV ontwerpt, produceert en levert spiegels, spiegels met ledverlichting en spiegels op maat. De bv is opgericht door ondernemers en jeugdvrienden Jan van Dongen en Dariusz Studnicki, die een grote passie delen voor creatie en stijlvol interieur en exterieur. Hun bovenmatige interesse in oude en nieuwe Nederlandse architectuur komt prachtig terug in het interieur van de showroom in Naarden-Vesting.

Producent en leverancier van moderne design spiegels

Bij Cordia Design staat stijlvol, innovatief en functioneel design voorop: wij produceren smaakvolle ontwerpen van hoogwaardig materiaal voor een goede prijs. Onze spiegels hebben een aluminium omlijsting in verschillende kleurmogelijkheden. Of je nu een klassiek interieur hebt met een vintage of retro stijl of een strakke, moderne uitstraling in je woning: onze stijlvolle spiegels zijn altijd te combineren binnen je interieur. Wij produceren en verkopen de volgende spiegels:

 Spiegels zonder verlichting
 Ledspiegels met duurzame, A-klasse led lampen
 Staande spiegels
 Custom made spiegels: spiegels op maat

Wil je meer weten over Cordia Design of heb je een vraag over onze spiegels of service? Neem dan contact met ons op.

Ledpiegels

Onze Line collectie led spiegels is een collectie met prachtige vierkante en ronde spiegels met led verlichting. De spiegels zijn in verschillende maten en kleuren omlijsting te bestellen. Zo hebben wij de kleuren zwart, wit en naturel in onze collectie. De zuinige A-klasse led lampen bevinden zich op verschillende locaties in de verschillende typen spiegels. Zo kun je kiezen voor één lamp horizontaal bovenaan de spiegel, twee lampen verticaal aan weerszijden en zijn er nog veel meer opties mogelijk. Je kan ook altijd een spiegel op maat bestellen.

Spiegels zonder lampen

Onze spiegels zonder led verlichting zijn van de collecties BRW, Rimini en Vivaro en komen in elk interieur prachtig tot hun recht. De keuzes in afmetingen en lijst kleuren zijn oneindig: onze eigen collectie heeft al vele mogelijkheden, maar laat voor je geheel eigen design je spiegel op maat maken. Kom naar onze showroom (link pagina showroom toekomst?) om de opties te bespreken of vul ons contactformulier (link naar contactpagina) in om je wensen met ons te delen.

Staande spiegels

Cordia Design heeft tevens staande spiegels in de collectie. De spiegels van de lijnen BRW en Vivaro hebben de afmetingen 1600 x 400 cm en verschillende kleurmogelijkheden en lijstdiktes. Indien je op zoek bent naar andere afmetingen en/of een andere kleur omlijsting, kijk dan naar onze mogelijkheden om een custom made spiegel te laten maken.

Custom made: spiegel op maat

Wil jij een speciale, custom made spiegel voor op de muur van je hal, badkamer of andere ruimte? Laat dan bij ons een spiegel op maat maken. Bestel je
ultieme spiegelwens: vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden voor jouw droomspiegel te bespreken. Cordia Design is specialist in spiegel maatwerk en denkt graag met je mee over de perfecte afmetingen, lijstdikte en kleur van de lijst voor jouw interieur.

De visie van Cordia Design

Cordia Design wil mensen inspireren op het gebied van interieur design en hen mogelijkheden laten zien en op ideeën brengen voor hun woning, als het gaat om stijlvol design met moderne, innovatieve producten. Onze spiegels zijn van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs en geproduceerd in de EU. Wij staan voor goede service met garantie: bestel je spiegel bij Cordia Design en ontvang 2 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur beschikbaar voor vragen of meer informatie. Wij bezorgen je spiegel binnen 48 uur bij je thuis en monteren je spiegel (tegen extra kosten) waar jij hem wil.

Het ontstaan van Cordia Design in Nederland

De fabriek van Cordia Design staat in Polen en komt voort uit 100 jaar meubelbouwtraditie. Vanaf het jaar 2000 is Cordia Design zich gaan specialiseren in het verwerken van aluminium elementen in onze meubelbouw. Door de deels Poolse achtergrond van Jan leggen wij eenvoudig de link met Polen en profiteren wij van voordelen voor beide landen. Zo hebben wij een groot afzetgebied en kunnen wij onze producten voor gereduceerde tarieven produceren en vervoeren. Dit betekent lagere productiekosten, waardoor wij onze spiegels voor een goed tarief kunnen aanbieden.

Naast spiegels produceren wij binnendeuren en balustraden, bestaande uit aluminium frames met verschillende bekledingsmaterialen.

Onze showroom

Naast onze webshop waar je online je spiegel kunt kopen, hebben wij een showroom. De showroom van Cordia Design staat in het pittoreske Naarden Vesting . Hier vind je onze gehele collectie spiegels, prachtig belicht aan de muren van dit karakteristieke, gerenoveerde koetshuis. In de showroom, tevens ons vestigingsadres, komen oude en nieuwe architectuur samen door de klassieke elementen in het pand, het moderne interieur en het eigentijdse design van de spiegels. Wij zijn trots op deze mooie locatie en laten je graag de collectie spiegels zien. Ook staan we je graag te woord met een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken voor jouw op maat gemaakte spiegel. Kom gerust een keer langs! Bel of mail wel even van tevoren zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Neem contact op met Cordia Design

Heb je vragen over ons bedrijf, onze spiegels of wil je een spiegel op maat bestellen? Bel of
mail ons dan via 06-18428276 of info@cordiadesign.nl of vul ons contactformulier in.